REVIEWS

Wim H. – the Netherlands – FPR demonstrator

30 August 2012

De bulkfiller is binnen! Ik ben alweer onder de indruk van de uitvoering van de pen.
Het ontwerp is eerlijk strak (waar ik een liefhebber van ben) en de productie is perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over de custom penpunt (goud, gerodineerd, dank voor de service). Hij combineert niet alleen prachtig met de pen zelf maar schrijft bovendien als boter. Jawel, ik heb hem al gevuld (duidelijke instructie!) en getest. Je ziet nu goed welk een enorme hoeveelheid inkt de pen opzuigt, chapeau voor de ontwerper!

Het bijbehorende certificaat verleent de pen een extra cachet, hetgeen eveneens geldt voor het etui (lux hoor, met mijn naam aangebracht op een “zilveren” plaat).

Wim H.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply